VIKKI

SOUTH BEACH, MIAMI
Starta dagen med GYM, glad pojkvän =)
 
Medans jag tog selfies xD hahah
 
Han är så duktig <
 
Selfie innan bad
Trött efter några timmar vid stranden, så det blev pool på eftermiddagen =)
 
 
 
Testade gopron i poolen idag :D
 
Kvälls promenad
 
 
 
 
Bara mobilbilder idag
 
Vi sket i att ställa klockan i morse så vi sov nog 15 timmar totalt, galet!! men det behövdes nog :D Igår kollade vi in omgivningen och åt på mysig restaurang. Idag vaknade vi halv 11, kändes som vi sov bort hela dagen men det behövdes. Vi tränade en timme, ush vad jobbigt det var haha, vågar inte ställa mig på vågen, vi äter så mycket skit, gaaaalet!! Men iallafall sen drog vi och köpte sallad och la oss vid stranden, vi har ju fått ganska mycket färg idag och när man ligger vid stranden så blåser det så man känner ju inte att det bränner. Och vattnet vad jätte fint, ska bli kul och ta med gopron imorgon. Skönt med sol och bad resa!
 
Och juste, det är såååå galet varmt här, vet inte hur många gånger vi har känt oss yra fastän vi dricker och äter hela tiden, mitt på dagen är värst. FAST klagar inte, det är UNDERBART skönt med sol och bad. Men jag kan erkänna att vi båda är lite rastlösa efter att ha gjort så otroligt mycket de 2 veckorna innan =) Men vi funderar på att åka båt vid aligatorerna, åka på fiske eller simma med delfiner eller något skojjj=)
 
Saknar alla där hemma <3
 
rosi

Var försiktig med farliga fisk/djur 😀 vi saknar mkt er. ❤

rosi

Var försiktig med farliga fisk/djur 😀 vi saknar mkt er. ❤

Anonym

Se upp krokodiler. Om ni ska åka båt å kolla krokodiler. Då ni måste ha propp i öron. Tomas kusin åkt den å hemskt hög oljud. De ser nästa ingenting. På Slut fick de se en krokodil. ❤

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress