VIKKI

New York - Dag 1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
New York är över förväntan, förstår att det är staden som aldrig sover. Det är tusentals människor överallt, hela tiden. Emil och jag märkte efter ett tag att vi stressade för att vi såg alla andra stressa, haha men jag lovar om man inte går snabbt, är med, då blir man typ påsprungen. Man blir stressad av alla människor, all trafik och det är poliser exakt överallt.
Idag har vi hunnit att kolla runt på time square och liten del av central park. Time square är exakt som på film, galet fint och häftigt! Den lilla del av central park vi hann se idag var också fint, människor överallt som spela baseboll, åkte häst och vagn, hängde i parken osv. Väldigt mysigt och väldigt skönt att sitta där efter stressen haha xD
 
Morgondagens planer är att kanske hyra cykel, eller promenera runt hela parken som är 7 km och ta en picknick och bara gå runt och uppleva allt vi hinner med och på onsdag har vi planer på att åka en tourbus som tar oss till alla platser man måste se, spännande! =)
 
(detta inlägg skulle ha kommit upp igårkväll, men internet var för segt)
rosi

Så gott med sushi. Har emil börja äta sushi? 😀

Tuomo Borén

Vilka otroliga upplevelsen ni har haft, när ni kommer hem så kan ni titta på bilder och filmer flera år,,,,,hehe,,,,roligt att följa er,,,ha så skönt!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress