VIKKI

Las Vegas
 
 
 
Redo för en bildbomb ? :D
 
Dag 1 in Las Vegas Baby!
 
Buffe, påväg till Vegas
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
" Wow, your boyfriend is really hot" våran reseledares ord haha xD och idag när vi åkte hem, hem till hotellet fick jag ta en bild till honom haha för att han skulle visa sina kollegor att han han den sexigaste killen i bussen hahahha ;-D
 
 
 
 
eld show
 
 
 
Fanns en flod inne på ett hotell, galet fint, romatiskt hotell!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ojjj, nu blev det många bilder! Har tagit kring 800 bilder på 3 dagar och filmat en massa :D
 
Resan till Las vegas började med att vi tog taxi till chinatown, häftig liten "stad", där väntade bussen som tog oss till vegas. Första kvällen så bokade vi en tour, där vi fick se fina, coola hotell, vi spelade maskiner och såklart vann vi inget, men det va kul ändå. Det var helt sjuka hotell, wow säger jag bara.. Lixom i hotellet vi bodde på hade de ett flertal karuseller inomhus, bergodalhbanor och allt. Iallafall så avsultades touren på ett vackert hotell där det fanns en flod inomhus och det var mysigt och romantiskt.
 
Och värmen ska vi inte snacka om, 43 grader i skuggan. Det var så sjukt varmt, gick knappt stå ute i solen. När vi hoppade av bussen för lunchstopp var det som ett slag i ansiktet, helt galet varmt, tillochmed på kvällen/natten var det sjukt varmt så man svettades, galet!! Men med allt annat kan jag bara säga WOW, vilken häftig stad!!
Tuomo Borén

Fina bilder på Er och naturen,,,,jaha, har ni spelat bort alla dollar, det blir soppkök nästa,,,,hehe

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress