VIKKI

Hollywood
 
Johnny Depp, hand och fot avtryck
 
 
Emil och arnold 
 
 
Middag
 
 
Stor godis butik
 
 
Legendens stjärna, king of pop
 
 
Och såklart blev det lite shopping xD
 
 

Idag böt vi hotell, till ett hostel 100 meter från walk of fame. Först fick vi båda en chock hur unket det var, men efter att ha gått runt i timmar mitt i smeten är vi faktiskt nöjda, vi kunde inte ha fått ett bättre läge! Men det är klart man blir besviken när det inte motsvarar bilderna från internet när man bokade, men iallafall nu är vi här och är nöjda. 
 
Ute på gatan är det helt galet, folk överallt och utklädda folk, affärer osv,  ja allt. Vi åt på en liten mysig resturang. Vi har ätit så sjuuuukt dålig mat och gottat oss rejält så från imorgon blir det att tänka på kosten lite. Vi var dessutom på LA fitness idag och körde igenom hela kroppen ( på ett sätt längtar vi till miami för då har vi litet gym på hotellet(Y), då kan man träna ordentligt varje morgon)..
 
Sen har vi också sätt poliser spärra av en gata för att någon var på taket? eller något, världens drag med poliser och brandbilar. Juste har ju glömt att skriva att poliserna är så sjukt coola här haha, endel ser mer eller mindre ut som riktiga busingar' hahah och roligaste var i santa monica när vi såg en polis dirigera trafiken och han dansade och vevade med armarna som i film, samtidigt visselpipan gick i takt, haha synd att vi inte fick med det på film xD
Och nyss såg vi några ungdomar bli arresterade mitt på gatan, exakt som i film. Hela hollywood påminner om filmer, käääär i staden!
 
Alla dagar här är så otroligt långa eftersom vi hinner med att göra så mycket saker, varje dag är verkligen en ny upplevelse.
 
 
Anonym

Vad kul att ni trivs så bra. Och kul att ni får uppleva så mycket. Måste vara en toppen resa. Och gotta er rejält med skräp mat. ÖKK står kvar när ni kommer hem.

Tomas


1.

Anonym

just nu

Vad kul att ni trivs så bra. Och kul att ni får uppleva så mycket. Måste vara en toppen resa. Och gotta er rejält med skräp mat. ÖKK står kvar när ni kommer hem.

Ann-Britt

Ja då har ni sett lite av varje. Kul

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress