VIKKI

Living My Dream

Hej! Det var ett tag sen jag skrev här. Har inte haft tid att uppdatera. 


Iallafall så är min första skolvecka klar och jag ska troligtvis gå upp en level. Jag pratar engelska hela tiden förutom när jag har lyckats klämma in nått telefon samtal hem till Sverige! Så jag har redan utvecklats sjukt mycket. 

De senaste dagarna har jag besökt runyon canyon, Hollywood, lto fitness studio, skaffat gymkort och gått på min första hemmafest at the other residence. Det var SJUKT roligt! Alla människor som bor här är så jävla underbara !! Jag är så tacksam!! 

Fast jag har haft oturen att jag fick ont i ryggen (ishias) när jag gick i runyon canyon. Det blev antgagligen en för lång runda på ca 2 timmar! Så det suger verkligen! Men jag har mina övningar och vet att feströkningen försämrar detta sjukt mkt så no more! Hade faktiskt slutat hela sommaren! Men många röker här och inte vara cigaretter, många röker gräs och gör det öppet, blev rätt chockad över att det hände här/bland oss! Jag är sjukt emot sånt! Stackars kroppen! Rip! 

Anyway klockan är kvart över 6 här ! Och jag ska sminka mig lite och fixa till håret sen ska jja dra till en ny dansskola för att ta min första lektion i High heels! Im so exited! Men jag behöver verkligen jobba på min attityd när jag dansar för den blir ju 10 gånger bättre when you've got it! Men det är min första so it's ok think! 

Sen efter det är det party i think! 

Snabb uppdatering ! Det är så det får bli denna resa :) 
 Im to busy living my dream life !