VIKKI

Venice Beach + Santa Monica Beach
 
 
Börja dagen med att åka buss till stranden i santa monica, busschaffören var sjukt trevlig och sa have a nice day till alla som gick av bussen, stor skillnad mot hemma i Sverige :)
 
 
Sen promenera vi längst havet till venice beach
 
 
 
 
 
 Venice beach
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ombytta roller, nu är det Emils tur att bära väska, skönt!
 
 
 
 
haha alltså, kan inte ens räkna på fingrarna hur många gånger vi kände lukten av gräs 
 
 
 
Muscle beach
 
 
 
 
 
 
 
 
Santa Monica igen efter vårt gympass på gold's gym
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dagens lunch
 
 
Gissa om jag blev glad när det fanns glutenfria pizzabitar :D
 
Vilken härlig dag vi har haft! Just nu ligger vi och vilar lite (bloggar;)), men snart blir det häng vid poolen på hotellet. 
 
Vi började med att ta bussen till stranden, santa monica. Alla är så sjukt trevliga här och busschaffören sa till alla som gick av "have a nice day" det är man inte direkt van vid, att alla är så trevliga haha.. När vi kom till stranden gick vi mot venice beach som låg ca 5 km bort, men vägen dit var otroligt fin, strand hav, härliga människor. Det är roligt att se att de som bor här sticker ut, vågar vara sig själva, inte bryr sig om vad någon annan tycker, härliga människor som gör sin grej helt enkelt. 

När vi kom till venice beach var det en annan värld, det var marknader, affärer och många som var påverkade och vi såg så många uteliggare som låg vid träden och på stranden som var helt borta och vi kände även lukten av gräs ganska många gånger under tiden vi var där. Även om det var otroligt fint vid stranden så var det ett riktigt slum område och jag skulle inte direkt gå dit på kvällen ( va rädd på dagen lixom haha, riktiga gangsters ) , haha när vi gick till golds gym så gick vi till och med över på andra sidan gatan för att inte möta en person xD, men det är kul att man har sett venice beach iallafall =)
 
Efter venice beach var vi på golds gym och där träffade vi på flera kändisar, skriver och lägger upp bilder om det i nästa inlägg. Sen har vi även solat och gått och kollat runt i affärer osv. Vi hittade glutenfria pizzor och det var vi tvugna att testa, såklart! Det var den godaste pizzan jag har ätit, skönt att utbudet av glutenfritt är stort här!
 
 
 
Mariana

Vad kul ni har det 😃 kul å kolla bilder å det ni skriver 😘😘

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress