VIKKI

SISTA KVÄLLEN I MIAMI
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Som resten av tiden här i miami så har vi tagit det rätt lugnt, badat solat och hängt på stranden hela kvällen. Otroligt mysigt! Bara pratat om allt och inget, finns inget bättre.
 
Och idag har jag fått en riktig wake up call när dubbelhakan har kommit fram, haha alltså jag orkar inte.. I LA åt vi väldigt mycket gott, men där gick vi en hel del på dagarna, vi satt aldrig stilla, tog morgon pw i  runyon canyon osv. Med andra ord vi rörde på oss exakt hela tiden. Här i miami har vi bara ätit, solat och inte rört oss så mycket, så under 12 dagar med bara skit och gym någon enstaka gång och har inte vart det bästa för mig haha, ush.. får ångest haha... Men imorgon när vi kommer fram till new york blir det att äta nyttigare och skippa allt detta godis. Det tråkiga är att jag har inte haft så mycket att välja på när vi ska handla i affären, personalen visste inte vad glutenfritt var och det enda de hade som var glutenfritt var kakor, en sort! Annars fanns det bara massa skit. I LA fanns det betydligt mer, det fanns allt i affären och då var det mycket lättare att faktiskt äta bra.. Men men nog om mat...
 
Vi ser fram emot New York så sjukt mycket, det finns så mycket att se, så mycket att göra och vi är skit taggade, efter att ha tagit det lugnt så länge nu =D Hittils har denna resa vart underbar, som en dröm!
Zandra

Åh va fina bilder ❤

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress