VIKKI

Flygresan!
Vilken dag! Vart vakna i 36 timmar nu, puh, vi är helt slut..
 
I miami visste de inte var glutenfritt var och det var samma sak på flygplatsen. Det enda som var öppet var subway och en godiskiosk. Så det enda jag kunde välja till frukost var typ choklad eller chips, AJ min mage. Vill inte ens ha mer godis, så trött på det, blääää, men vad gör man inte när man är hungrig? Ibland är det jobbigt med glutenallergin!
 
Iallafall gick incheckningen mycket bättre än sist. Dock är de ganska hårda här på incheckningen, de kollar på "spår" på händer, datorer och man får ta av sig skorna och ställa sig i en "maskin" och upp med armarna, lika läskigt varje gång. När vi åkte till USA (los angeles) fick Emil gå iväg och ta test på sina skor, händerna osv. Läskigt, även om vi vet att de inte är något haha.. 
 
Och vi åkte nog med världens sämsta plan, eller plaster jag vet inte. Vi satt längst bak (vi hade turen att få sitta bredvid varann :D) och motorn lät så sjukt mycket, så vi fick ont i huvudet och luften var så dåligt att det var jobbigt att andas.. Men vi kom fram iallafall och för övrigt gick det bra =D Fjärde gången vi flyger på denna resa och nu är det bara en gång kvar, hem. 
 
 
rosi

Skönt ni kom fram nu. Och ha en riktig kul den sista vecka. Hoppas där ni är nu finns massor att välja på glutenfritt mat. ❤

Marleena

Finns det inga glutenallergiker i USA?

Mariana

Tråkigt att det inte fanns i Miami 😃 ladda magen i newyork 💕 ha en riktig mysig sista vecka. Saknar er ❤️

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress